Начало Бокс Бивш спаринг партньор открил слабото място на Раян Гарсия

Бивш спаринг партньор открил слабото място на Раян Гарсия

Бивш спаринг партньор открил слабото място на Раян Гарсия
0

Професионалнят боксьор в супер-лека категория Стивън Маккена твърди, че знае как непобедения Раян Гарсия може да бъде сломен. Ирландският боксор със статистика от четири победи и нито една загуба е бивш спаринг партньор на обещаващият талант Раян Гарсия и споделя, че се е справял повече от добре по време на тренировките им.

„Беше страхотен спаринг, той е много бърз. Остър е, но направих добри четири рунда с него и му дадох отпор. Нека да кажем, че просто не искаше да играем повече след това. Беше му трудно да се справи с пресата ми. Аз се движа напред и съм агресивен и това бе различно за него“, заяви Маккена пред SkySports.

Сега ирландецът е част от лагера на друг боксьор, който много скоро може и да бъде обявен официално за опонент на Гарсия. Става въпрос за бившият Олимпийски шампион и съперник на Василий Ломаченко – Люк Кембъл.

„Люк изглежда много добре и мисля, че ще победи преди последния гонг“, коментира Маккена за потенциален двубой между Кембъл и Гарсия.

МакКена допълва, че един ден и той би се пробвал срещу Раян Гарсия в професионален двубой, а не в залата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".