Начало Бокс Боб Аръм: Джарел Милър няма да се боксира на мое събитие

Боб Аръм: Джарел Милър няма да се боксира на мое събитие

Боб Аръм: Джарел Милър няма да се боксира на мое събитие
0

Проблемите в кариерата на боксьора в тежка категория Джарел Милър не спират. След пореден провал на допинг тест и отложена битка, сега и промоутърската му компания „Top Rank“, в лицето на Боб Аръм, желаят да се откажат от бъдеща съвместна работа с него. 

„След провала при битката с Джошуа, той ни каза, че ще бъде внимателен и ще наеме специален диетолог, но ето че даде позитивен тест отново. Трудно е да се справиш с глупостта. Ако ме питате, дали ще продължа догова си с Милър, ще ви кажа „Не и в този живот!“. Джарел Милър никога няма да се боксира на събитие на „Тop Rank““, заяви Аръм пред Talksports.

Милър трябваше да дебютира като новата звезда на „Top Rank“ на 9-ти юли, след като подписа с една от най-големите компании в бранша в началото на годината.

Аръм допълни, че очаква дългогодишно или доживотно замразяване на спортните права на 31-годишния Милър. Това е трета „издънка“ на допинг тест в професионалната кариера на „Голямото бебе“. В последния случай, през 2019-та, той даде положителна допинг проба преди насрочена битка с Антъни Джошуа. Тогава Милър работеше с конкурентната на „Top Rank“ компания – „Matchroom“. Този резултат отложи двубоя, което доведе до огромни финансови загуби за партньорите му от „Matchroom“.

Милър изтърпя наказанието си и през ноември, 2018-та се върна на ринга и записа 23-тата си поредна професионална победа, като надделя над румънеца Богдан Дину

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".