Начало Бокс Боб Аръм: Еди Хърн да стои далече от камерите

Боб Аръм: Еди Хърн да стои далече от камерите

Боб Аръм: Еди Хърн да стои далече от камерите
0

Промоутърът Боб Аръм посъветва колегата си Еди Хърн да спре да си вре носа навсякъде. 88-годишният импресарио работи с Тайсън Фюри, а Хърн не спира да коментира бъдещето на „Краля на циганите“.

Веднага след победата над Дионтей Уайлдър шефът на Matchroom започна да „урежда“ мачове на Фюри, както и да го съветва с кого да се бие във всеки удобен момент.

„Трябва да се съобразяваме с желанията и чувствата на другите“, Аръм сподели пред IFL TV. „Не можем да планираме битки с „ако стане“. Не е сериозно.“

twitter.com

„Съветвам Хърн да стои далече от вестниците и телевизията. Той трябва да го направи.“

След това коментира информацията, че Фюри е подкупил фермер.

„Четох това – всичко е спекула. Защо си отвори устата сега, когато Тайсън стана световен шампион? Изглежда и звучи нелепо“, допълни Боб Аръм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.