Начало Бокс Арестуваха боксьор за смъртта на дъщеря му

Арестуваха боксьор за смъртта на дъщеря му

Арестуваха боксьор за смъртта на дъщеря му
0

Бивш боксьор, чиито мач преди години доведе до смъртта на негов съперник, беше арестуван за убийството на собствената си дъщеря.

Според властите в Пенсилвания, САЩ, Кабари Салем е отнел живота на 25-годишната Ола Салем, след като я е удушил в ресторанта, който му помагала да открият. Местните медии пишат, че боксьорът е откарал тялото ѝ до Стейтън Айлънд, където го е покрил с листа в местен парк. Властите смятат, че убийството е станало през октомври 2019 г., след като Салем е напуснал САЩ и е бил открит чак през декември 2020 г. След това бившият боксьор е бил екстрадиран обратно в Ню Йорк, където формалон е бил арестуван и срещу него е заведено дело по 7 обвинения.

През ноември 2019 г., в интервю за “Ню Йорк Таймс”, Салем опита да отклони вниманието от себе си като заяви, че дъщеря му е изразила опасения, че някой я преследва.

Кариерата на Кабари Салем стартира в Египет, като през 1991 г. печели злато от Африканските игри, а през 1992 г. и 1996 г. представя родината си на Олимпийските игри. По-късно става професионалист, като записва 23 победи, 5 загуби и 1 мач “без резултат”, а през 2004 г. е претендент за титлата на WBO в супер средна категория, но губи от Джо Калзаге.

На професионалния ринг Салем е известен като “мръсен” боксьор, като кариерата му е белязана от смъртен случай след мач през 1999 г. Тогава той нокаутира Ранди Карвър, но два дни по-късно 24-годишният американец почива от множество травми на главата. Според семейството на починалия, “Египетския магьосник” няколко пъти го е ударил с глава и това е причинило травмите.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.