Начало Senshi През януари София приема семинар на Професионалната лига на KWU

През януари София приема семинар на Професионалната лига на KWU

През януари София приема семинар на Професионалната лига на KWU
0

Добра новина за българските кикбоксьори и каратисти. В първите дни на януари стана ясно, че още този месец предстои поредният спортен семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Първото издание за 2021 година на майсторския клас ще се проведе между 21-ви и 24-ти януари. Проявата този път ще бъде в София. Бойците ще се съберат в столичната зала „Арена Армеец“, като са предвидени пет тренировки.

Водещ инструктор ще бъде световното кикбокс величие Петер Артс. Трикратният световен шампион в тежката категория на сериите К1 Гран при за трета поредна година ще бъде част от международните семинари, които са посветени на правилата на Профилигата на KWU и включват много елементи от кикбокс, муай тай, киокушин и фул контакт. По този регламент има битки в програмата на елитната бойна верига SENSHI.

ОТБЛИЗО: Професионалният семинар на SENSHI KWU с Петер Артс (ВИДЕО)

Всички участници в предстоящия семинар на Професионалната лига на KWU ще бъдат подложени на задължителен PCR тест, а тренировките ще бъдат провеждани при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Следете сайта boec.BG за повече подробности в следващите дни!