Начало Senshi Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс

Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс

Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс
0

Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) обяви пълната програма за предстоящия международен семинар (16-18 октомври). Град Варна отново ще приеме бойното обучение, което е свързано и с елитната бойна верига SENSHI. Специалният гост-инструктор този път е световната кикбокс легенда Петер Артс.

Тренировките ще се провеждат в зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта.

Според обявената програма са планирани четири майсторски класа с трикратния световен шампион в тежката категория на сериите К1 Гран при – Петер Артс. Тренировките са както следва: петък от 17:00 до 19:00 ч., събота – 10:00-12:00 ч. и 17:00-19:00 ч. и неделя от 10:00ч.

В последните две години Артс регулярно провежда семинари по кикбокс, муай тай и фул контакт у нас, като освен, че лично прави демонстрации пред стотиците бойци, той непрестанно работи и директно с тях, помагайки им да изчистят грешките в изпълненията.

The LEGENDS! Semmy Schilt Peter Aerts ernesto hoost ..#senshi #kwunioin

Публикувахте от Senshi в Петък, 9 октомври 2020 г.

В програмата са застъпени и две събития на Българската карате киокушин федерация. В събота е организирам Семинар по киокушин за инструктори, който ще стартира в 15:00 ч., а от 21:00 ч. има насрочено и събрание на централата, което ще се проведе в хотел „Астор Гардън“.

Всички участници отново ще трябва да минат през задължителен PCR тест преди старта на международния семинар.