Начало Senshi Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс

Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс

Профилигата на KWU обяви програмага за семинара с Петер Артс
0

Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) обяви пълната програма за предстоящия международен семинар (16-18 октомври). Град Варна отново ще приеме бойното обучение, което е свързано и с елитната бойна верига SENSHI. Специалният гост-инструктор този път е световната кикбокс легенда Петер Артс.

Тренировките ще се провеждат в зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта.

Според обявената програма са планирани четири майсторски класа с трикратния световен шампион в тежката категория на сериите К1 Гран при – Петер Артс. Тренировките са както следва: петък от 17:00 до 19:00 ч., събота – 10:00-12:00 ч. и 17:00-19:00 ч. и неделя от 10:00ч.

В последните две години Артс регулярно провежда семинари по кикбокс, муай тай и фул контакт у нас, като освен, че лично прави демонстрации пред стотиците бойци, той непрестанно работи и директно с тях, помагайки им да изчистят грешките в изпълненията.

The LEGENDS! Semmy Schilt Peter Aerts ernesto hoost ..#senshi #kwunioin

Публикувахте от Senshi в Петък, 9 октомври 2020 г.

В програмата са застъпени и две събития на Българската карате киокушин федерация. В събота е организирам Семинар по киокушин за инструктори, който ще стартира в 15:00 ч., а от 21:00 ч. има насрочено и събрание на централата, което ще се проведе в хотел „Астор Гардън“.

Всички участници отново ще трябва да минат през задължителен PCR тест преди старта на международния семинар.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.