Начало ММА От UFC готвят невиждана битка

От UFC готвят невиждана битка

От UFC готвят невиждана битка
0

Най-мащабната световна организация за смесени бойни изкуства – UFC преговаря за невиждана битка до този момент в организацията.

Екипът на Дейна Уайт предизвиква едни от най-добрите бойци в света, а сега са решили да заложат на нещо ново, нетипично и различно.

За целта организацията преговаря с руснаците Хасбула Магомедов и Абдурозик. Двамата са малки хора, които много обичат смесените бойни изкуства. Освен по любовта си към спорта двамата си приличат и по още няколко неща.

На сходна възраст са (около 20 години), страдат от едно и също рядко заболяване, което ги оставя джуджета, както и са руски граждани.

Миналия уикенд двамата бяха специални гости на UFC 267 в Абу Даби, лично поканени от Дейна Уайт. Тогава Абдурозик с се закани, че ще нокаутира Хасбула, който тръгна да се бие с него и го изрита, но бяха разтървани и не се стигна до меле.

Хасбулу Магомедов бе в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, качил се в клетката.