Начало ММА Кормие: Битките ми дадоха всичко, трябва да се отплатя
0

Кормие: Битките ми дадоха всичко, трябва да се отплатя

Кормие: Битките ми дадоха всичко, трябва да се отплатя
0

Бивш шампион на UFC в две категории Даниел Кормие заяви, че планира да отдели повече време на на подготовката си за третия мач срещу Стипе Миочич.

Битките означаваха всичко, дадоха ми всичко. Без спорт щях да бъда някъде в Луизиана. Нямаше да бъда в колеж и да получа образование. Нямаше да бъда част от UFC и да имам всички тези възможности във FOX Sports, а сега в ESPN и всичко останало. Всичко това е благодарение на битките ми“, каза Кормие.

„Трябва да се върна към подготовката за мача с Миочич. Имам Боб Кук и моите треньори на AKA, но трябва да добавя още няколко момчета от миналото. Тези, които могат да ми кажат какво правя, не са достатъчни. Трябва да имате онези момчета, които въпреки славата и парите ще ви поставят наистина на мястото ви. Ако не работя достатъчно, трябва да ми кажат това. Събирам страхотен екип за последния двубой и нямам търпение да започна подготовката„, продължи бившият шампион.

За последен път ще се бия със Стипе и тогава приключвам всичко. Обичам този спорт. Отдалечаването ми от него няма да е лесно, но знам, че спечелването на титлата в тежка категория е правилният начин. Стипе и аз имаме фантастична трилогия. Самият той е боец. Много уважаван човек. Пожарникар. Готин е. Но трябва да бъда шампион, когато всичко това свърши„, завърши Кормие.