Начало ММА Кормие: Миочич се държа като разглезено хлапе
0

Кормие: Миочич се държа като разглезено хлапе

Кормие: Миочич се държа като разглезено хлапе
0

Даниел Кормие и Стипе Миочич обикновено запазват добрия тон когато говорят един за друг, но това не означава, че са първи приятели.

Шампионът в тежката категория на UFC заяви, че съперникът му се е държал като „разглезено хлапе“ при искането си за реванш и това доста го е подразнило.

„Мисля, че доста дразня Стипе Миочич. Той винаги проявява уважение, стиска ми ръката и казва правилните неща, но смятам, че вътре в себе си си казва: „Този пич не го понасям!“. Но двамата сме прекалено различни. Дори и да го дразня, не ми пука. Не е нужно всеки да се харесва с всеки. В крайна сметка това няма значение, защото ние трябва да се бием. Щом приключим с тази работа, не сме задължени да сме приятели. Той има страхотно семейство, негов си живот, а аз – мой. Уважавам това, което прави за общността си, но някои неща, които прави, ме изнервят. Да си стои така през цялото време, сякаш беше… мисля, че до някаква степен се държа като разглезено хлапе. Тросна се: „Искам реванш!“. Мисля, че можеше да се бие пак. Стана ми тъпо, но, в крайна сметка той получи каквото искаше и сега ще има шанс отново да се бие за титлата. Има неща, които не харесваме един в друг, но няма да загубя съня си защото Стипе Миочич не ме харесва“, каза Кормие пред Ариел Хелуани.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.