Начало ММА Приключенията на Хасбик в UFC

Приключенията на Хасбик в UFC

Приключенията на Хасбик в UFC
0

Хасбулу Магомедов от Дагестан стана главното лице бляскавата гала UFC 267 в Абу Даби. Малкият човек бе в епицентъра на всички интересни събития на турнира, като се превърна в единствения гост на събитието, качил се в клетката.

Хасбик е популярен блогър в Русия, който е близък приятел с бившият шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов и повечето дагестански ММА звезди.

Той е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбулу е на 19 години. Той е любител на смесените бойни изкуства, като дори е участвал в битка с друг малък човек от Таджикистан.

На UFC 267 Хасбик бе почетен гост – по лична покана на Дейна Уайт. Дагестанецът прекара няколко дни вълнуващи дни в Абу Даби.

Преди галата той публикува снимки с Даниел Кормие, бивш шампион на UFC, а когато турнирът започна, Хасбик зае най-доброто място – точно до клетката.

Някои бойци дори поздравяваха ВИП госта след срещите си. След победата си Тагир Уланбеков, който откри събитието дотича и стисна ръката на Хасбик.

Ислам Махачев след победата си вдигна Хасбик на ръцете си и го заведе в клетката.

Хабиб Нурмагомедов също оказа специално внимание на малкия, голям Хасбулу Магомедов. Бившият шампион на UFC си направи снимка с Хасбик в клетката.

Малкият руснак се превърна в истинска атракция в Абу Даби, а положителните коментари около присъствието му до клетката, ни карат да си мислим, че много скоро ще видим Хасбик на друга UFC гала.