Начало ММА Уайт не се отказва: Хабиб идва във Вегас
0

Уайт не се отказва: Хабиб идва във Вегас

Уайт не се отказва: Хабиб идва във Вегас
0

Сагата с кариерата на Хабиб Нурмагомедов продължава с пълна сила, като шефът на UFC Дейна Уайт не се отказва от това да го убеждава да не се “пенсионира”.

След като преди дни “Орела” призна пред руски медии, че е казал финалното си решение, сега Уайт настоя, че организацията не се е отказала от него. Шефът на веригата добави, че двамата ще се срещнат съвсем с скоро в Лас Вегас, за да обсъдят бъдещето на Нурмагомедов, което, според него, далеч не е сигурно.

“Не сме се отказали от него. Хабиб е шампионът. Той ще дойде в Лас Вегас. Двамата с него ще вечеряме и ще поговорим за това какво предстои”, категоричен беше Уайт.

Все пак шефът на UFC посочи и как би могъл да бъде определен новият носител на пояса в лека полусредна категория, ако Нурмагомедов го оваканти.

“Поясът ще заслужи този, който успее да спечели турнира. ХАбиб победи Конър. Хабиб унищожи Дъстин. Хабиб е човекът. Той е нашият шампион. Ако погледнете момчетата, които заслужават, трябва да е някой от Топ 5, който спечели. Това са Порие, Гейджи, Оливейра, Чандлър, а Тони Фъргюсън и Конър също все още са в играта”.