Начало Бокс Обраха и изнудват Хулио Чавес-младши
0

Обраха и изнудват Хулио Чавес-младши

Обраха и изнудват Хулио Чавес-младши
0

Мексиканският боксьор в суперсредна категория Хулио Сезар Чавес младши (50 победи, 32 с нокаут, 3 загуби, 1 равен) е бил обран след като загуби мача си със Саул (Канело) Алварес в Лас Вегас,съобщи ESPN.

Синът на легендата Чавес старши, който се е бил в 4 категории, станал жертва на мошеници същата вечер, в която е бил боят. Според съпругата на 31-годишния Чавес – Фрида, двамата останали във Вегас, защото тя искала да посети концерт на Селин Диом, пише „Монитор“.

Дотам обаче не стигнала. Защото се появил бял мъж, който се представил на испански с английски акцент, за фен на бокса от Лондон и предложил на мексиканеца и неговата компания да ги почерпи. Той напирал и да се снима с Хулио, заедно със свои приятели. „Аз пих една бира и отидох при дъщеря ни Хулия, защото не можех да я оставя сама“, разказва Фрида.

Останалите обаче продължили запоя в бара, а накрая и в друга стая, където се появили и няколко доста свободно облечени момичета. Чак на другия ден Чавес младши открил, че му липсват часовник „Хуболт“ за 40 000 долара, чекът за боя с Алварес и мобилният телефон. С клиповете, заснети на запоя, пък неизвестни се опитвали да рекетират съпругата на обрания. На тях се вижда пияният боксьор в компанията на жените, показващи щедро своите прелести. Видеото се появило и в Интернет само след няколко дни.

„В 6 часа сутринта ми го докараха в стаята, разказва доста хладнокръвно Фрида. – С тези жени са били в бара. Той помнеше за тях, но не ми разказа нищо, защото щях да се ядосам, а тогава съм много лоша. Разгледах това видео по-късно. Аз зная, че нищо важно не се случило, казах му, че му имам доверие.“