Начало Бокс О’Мали: Нгану се полакоми за парите, които МакГрегър изкара от Мейуедър

О’Мали: Нгану се полакоми за парите, които МакГрегър изкара от Мейуедър

О’Мали: Нгану се полакоми за парите, които МакГрегър изкара от Мейуедър
0

Шон О’Мали нападна Франсис Нгану с тежки критики за решението му да напусне UFC и да се впусне в професионалния бокс. Той дори е убеден, че сенегалецът се е полакомил за парите, които Конър МакГрегър изкара от демонстративния мач с Флойд Мейуедър през 2017 г.

Напусна, защото иска същата заплата. Той иска боксьорската заплата. Само това е в главата му. Или така поне предполагам. Налучквам, разбира се, защото няма как да знам, по дяволите. Смятам, че той видя как го прави Конър, но Конър беше заедно с UFC. Той не тръгна сам. Колкото повече време минава, толкова по-безинтересен ще е Франсис за бокса“, каза О’Мали пред подкаста TimboSugarShow.

Бившият шампион в тежка категория обаче е категоричен, че не парите са причината за раздялата му с Дейна Уайт. Той настоява за медицински застраховки за бойците, както и за достойно отношение към екипите им около дадена галавечер.

Шон О’Мали продължи с атаката си, като заяви, че мечтаните битки с Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще се отдалечават все повече от Франсис Нгану, защото съвсем скоро хората ще започнат да гледат на него, като на бивше величие, което не се е качвало на ринга от няколко години.

тагове: