Начало Бокс ММА боец в средна категория дебютира при най-тежките в бокса (ВИДЕО)

ММА боец в средна категория дебютира при най-тежките в бокса (ВИДЕО)

ММА боец в средна категория дебютира при най-тежките в бокса (ВИДЕО)
0

Бившият боец на UFC в „средна“ категория Алан Белчър дебютира с успех на професионалния боксов ринг. 37-годишният боец записа победа с нокаут във втория рунд и то срещу боец в „тежка“ категория. Самият Белчър не отстъпваше по размери на опонента му Раян Шоу, въпреки, че сме свикнали да го виждаме в рамките на дивизията до 84 килограма.

Дебютът в професионалния бокс на Белчър се състоя на 6-и ноември и бе част от събитието „Summit FC 39“. Американецът изглежда в най-добрата форма, в която е бил някога, въпреки че последната му битка в UFC се изигра през 2013. В последният му двубой в най-елитната ММА организация Белчър получи сериозна контузия на окото, която доведе до край на кариерата му в смесените бойни изкуства.

Той се отказа от спорта след девет победи и шест загуби в UFC в рамките на седем години. Най-значимата му победа е тази над Роусимар Палхарес с ТКО през 2012. Белчър дебютира в бокса с голи ръце през лятото на 2020. Тогава той надигра Тони Лопез на бойна галавечер, организирана от веригата „Bare Knucke Fighting Championship“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".