Начало Бокс Опетая пристигна в лагера на Фюри и бързо се прибра

Опетая пристигна в лагера на Фюри и бързо се прибра

Опетая пристигна в лагера на Фюри и бързо се прибра
0

Шампионът в полутежка категория на Ring Джей Опетая наскоро пристигна в тренировъчния лагер на Тайсън Фюри в Саудитска Арабия, за да му помогне да се подготви за битката си срещу Олександър Усик , но 28-годишният австралиец бързо се прибра в Австралия, което породи редица слухове.

Фюри и Усик ще се бият в Саудитска Арабия на 17 февруари. А залогът е безспорната титла в тежка категория, докато Опетая ще се изправи срещу Майрис Бриедис в реванш за овакантения пояс на IBF в тежка категория.

Според слуховете Опетая е изкарал само няколко спаринга с Фюри, а според австралийския журналист Бен Деймън причината за напускането на австралиеца е липсата на спаринг партньори с дясна ръка.

Промоутърите на Опетая дори пуснаха официално изявление, отричащо слуховете.

Джей Опетая наскоро се завърна от Саудитска Арабия, където правеше спаринг и тренираше с Тайсън Фюри. Това бяха фантастични и състезателни кръгове и страхотно обучение за Джей. Слуховете за нокдауни от двете страни обаче не са верни. Джей в момента е в Австралия и финализира подготовката си за защитата на титлата си на The Ring и очаква с нетърпение да се бие в Саудитска Арабия“, се казва в изявление на Tasman Fighters.

тагове: