Начало Бокс Опитен боксьор предизвика Пепелянката

Опитен боксьор предизвика Пепелянката

Опитен боксьор предизвика Пепелянката
0

Опитният професионален боксьор Ангел Емилов иска да се изправи срещу Йосиф Панов.

„Пепелянката“ е сред най-прогресиращите родни бойци, а и държи шампионския пояс в супер полусредна категория на Българския професионален боксов съюз (BPBU).

Емилов е приковал вниманието си към него и мачът е много близо до осъществяване.

Същинската вражда започна миналата седмица, когато Йосиф посети зала “Академик” в София, за да направи първи спаринг срещу Ангел.

Снимка: Юлиан Тодоров

Треньорът на Емилов – Бойко Карабойков – не е останал особено впечатлен от уменията на Панов и заедно с възпитаника си са напълно убедени, че ще постигнат победа в официалния двубой.

Някои от техните подмятания по време на спаринга пък никак не са се харесали на Йосиф, който веднага е задействал организация на поредната си защита на титлата в супер полусредна категория.

Това вероятно ще се случи съвсем скоро, като по осъщестяването на битката работят Pro Box Promotions и Alexeev Boxing Promotions.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.