Начало Бокс ОСК ЦСКА награди Радо Панталеев и Ивайло Иванов

ОСК ЦСКА награди Радо Панталеев и Ивайло Иванов

ОСК ЦСКА награди Радо Панталеев и Ивайло Иванов
0

На годишната церемония на Обединени спортни клубове ЦСКА бяха отличени предимно атлети от бойните спортове. Джудистът Ивайло Иванов беше избран за най-добър състезател на ОСК ЦСКА за 2019 година, а другата голяма звезда на събитието – Радослав Панталеев, получи статуетката за „Световен принос“.

Снимка: LAP

Иванов се готви за Олимпийските игри в Токио, за които вече си осигури квота. В момента е контузен и няма да вземе участие на Европейската купа по джудо за мъже в София тази събота и неделя, както Boec.BG първи съобщи.

Панталеев спечели бронзов медал от Световното първенство по бокс в Русия (2019), носейки много радост на България. Страната ни нямаше отличие от планетарния шампион от времето на Детелин Далаклиев, повече от 10 години.

Радо също мечтае за Игрите в Токио, но все още не е осигурил квота. Тепърва му предстоят тежки изпитания по пътя към Страната на изгряващото слънце.

Снимка: LAP

Призът „Изгряващи звезди на ЦСКА“ получиха състезателят по свободна борба Джемал Али и джудистите Костадин Цветанов, и Габриела Димитрова.

Костадин Куцев (свободна борба) беше отличен като „млада надежда“ на ЦСКА за изминалите 12 месеца, а за „млади таланти“ бяха избрани – Иван Симеонов (джудо), Георги Конев (джудо) и Октай Хасан (свободна борба).

В залата присъстваха легендарни за „армейците“ фигури. Бивши и настоящи състезатели и треньори по всички видове спорт от различни поколения, деятели, представители на сдружения и фенове.

Снимка: LAP
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.