Начало Бокс Оскар Де Ла Оя: Подписахме с един бъдещ шампион (СНИМКИ)

Оскар Де Ла Оя: Подписахме с един бъдещ шампион (СНИМКИ)

Оскар Де Ла Оя: Подписахме с един бъдещ шампион (СНИМКИ)
0

Промоутърската компания на Оскар Де Ла Оя – Golden Boy, подписа договор с 20-годишния американец Джони Канас, като така направи заявка за един бъдещ шампион в лека категория.

Джони Канас има всички качества, за да бъде световен шампион. Бил е във фитнеса с бойци от световна класа, сражавал се е с ветерани и треньори. В Golden Boy сме убедени, че той ще промени спорта“, каза президентът при представянето, цитиран от Boxing Scene.

„Захарната тръстика“ – това е прякорът на младия талант с оглед високия си ръст и играта на думи с фамилията му. Подобно име едва ли ще притесни съперниците му, както „Събирача на трупове“ или „Бронзовия бомбандировач“, но от друга страна готиният прякор не е този, който раздава юмруците на ринга, така че тепърва предстои да проверим качествата на Канас.

Към днешна дата той има само 9 аматьорски двубоя и още 4 на професионалния ринг. Активът му също така не е перфектен, но, ако Де Ла Оя е видял нещо специално в него, то нямаме друг избор в момента, освен да му се доверим и да чакаме първата голяма изява на момчето.