Начало Бокс Отказаха на Фюри да влезе в САЩ
0

Отказаха на Фюри да влезе в САЩ

Отказаха на Фюри да влезе в САЩ
0

21-годишният брат на Тайсън Фюри – Томи не бе допуснат до американска територия. Боксьорът, който се прочу първоначално с участието си в риалити формат, обяви в социалните мрежи, че няма да може да помогне на далеч по-именития си и познат роднина, в подготовката му за двубоя с Антъни Джошуа (24-1). Причината е, че в последния момент на Томи му е отказано да влезе в САЩ, където вeче Тайсън води подготовка.

Самият Фюри не съобщава каква е причината да се стигне до този развой. „Както виждате, не съм в Лас Вегас. Много неща се случиха в последните две седмици, което доведе и до липсата на активност от моя страна. Ситуацията постоянно бе – ще отида, няма да отида. Много съм разочарован, защото бях събрал багажа си и отидох до летище „Хийтроу“, като всичко бе уредено от наша страна, но изглежда не и от САЩ. Затова оставам и няма да съм в лагера на брат ми“, информира Томи Фюри. 21-годишният боксьор има 5 победи в лека тежка категория, откакто дебютира на професионалния ринг в края на 2018-а.

Отсъствието на малкия брат от фамилията, едва ли ще разклати подготовката на Тайсън (30-0-1). Той вече започна тренировки в Лас Вегас, като към лагера му са привлечени легендарния специалист Шугар Хил Стюард, както и Били Джо Саундърс.