Начало Бокс Ото Валин с тежки критики към Тайсън Фюри

Ото Валин с тежки критики към Тайсън Фюри

Ото Валин с тежки критики към Тайсън Фюри
0

Шведската боксова звезда Ото Валин (25-1, 14 KO) сподели мнението си за шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0-1, 24 KO).

Разбира се, не участвам в преговорите, които той води, но ако погледнете отстрани, изглежда, че Фюри усложнява нещата твърде много. С него със сигурност е трудно да се справиш, тъй като си противоречи през цялото време. Олександър Усик, с когото трябваше да се боксира, вече е насрочил дуел, той ще се бие с Дюбоа през август„.

Фюри все още не се е боксирал – той излезе на ринга срещу Дерек Чисора през декември, спокойно можеше да има поне една битка и да защити титлата си. Но той не го направи. Той постоянно казва, че се е опитал да уреди битки с всички, но никой не иска да се бие с него. Не мисля, че някой му вярва, когато казва това„, каза Валин, цитиран от Rekatochklart.

Шведът има една загуба в кариерата си и тя е именно от Фюри. През 2019 г. Циганския крал се наложи над Валин с единодушно съдийско решение, но успехът му беше много труден, след като още в третия рунд британецът получи аркада над дясното око, но все пак се справи с тежката ситуация.