Начало Бокс Пак Поветкин, Уайлдър или лек мач за Дилиън Уайт
0

Пак Поветкин, Уайлдър или лек мач за Дилиън Уайт

Пак Поветкин, Уайлдър  или лек мач за Дилиън Уайт
0

Три варианта за следващ съперник стоят пред Дилиън Уайт след победата му над Александър Поветкин.

Британецът призна, че е готов да се изправи срещу руснака за трети път, ако получи достатъчно добра финансова оферта, като за пореден път изрази разочарованието си от загубата миналото лято.

“Готов съм да го направим пак, стига той да иска. Ако пожелае реванш, ако парите са добри, няма проблем. Не трябваше да губя първия път, това беше много досадно. Изобщо не трябваше да губя”.

Впоследствие предизвика американеца Тревър Брайън, който държи междинния пояс на Световната боксова асоциация (WBА).

За подобен ход засвидетелства и секунди след победата над Поветкин, като заяви, че мисли да изиграе следващата си битка срещу по-лек съперник. Брайън е непобеден в 21 срещи до момента, но няма нито една значима победа на сметката си.

Според Еди Хърн, сега Дилиън Уайт трябва да се бие срещу Дионтей УайлдърБританецът дълго време беше официален претендент за отличето, докато то беше у “Бронзовия бомбардировач”, но до мач между тях така и не се стигна.

“От много, много време искаме този мач. В интерес на истината се срещнахме и той каза, че никога няма да ни даде този мач. А сега го иска. За мен – трябва да направим това на някой стадион. Искам да го върна на ринга възможно най-скоро – през лятото. Целта винаги е била Дилиън Уайт да се бие за световната титла”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.