Начало Бокс Пакиао и адвокатът му с коментар за съдебното дело срещу легендата
0

Пакиао и адвокатът му с коментар за съдебното дело срещу легендата

Пакиао и адвокатът му с коментар за съдебното дело срещу легендата
0

Адвокатът на филипинската легенда Мани Пакиао – Дейл Кинсела, публикува изявление в пресата, в което нарече съдебния иск срещу боксьора от мениджърската компания Paradigm Sports „несериозен опит да се осуети предстоящата мегабитка на Пакиао“. Той е убеден, че делото ще се провали.

„Ако Мани знаеше, че Paradigm Sports не изпълняват договорните си задължения, той никога нямаше да влезе в отношения с тях. Ако случаят надхвърли подаването на молба до съда, ще защитим позицията си и ще поискаме възстановяване на сумата“, обясни Кинсела.

Мани Пакиао на съд, мачът с Ерол Спенс под въпрос

Paradigm Sports твърди, че е успял да договори двубой на Пакиао срещу Майки Гарсия за 15 май в Дубай, като филипинецът щял да получи 25 милиона долара.
Твърди се също, че представителите на Пакиао са започнали да водят самостоятелни преговори за неговите битки почти веднага след сключването на ексклузивен договор с компанията.

Искът е непрактичен. Според условията на договора с тях имам пълното право да преговарям и да се бия със Спенс. Ако този неоснователен иск не бъде оттеглен, аз съм готов да се срещна с тях в съда„, обясни самият Пакиао.