Начало Бокс Пакиао предупреди Търман: И ти ще разбереш кой съм

Пакиао предупреди Търман: И ти ще разбереш кой съм

Пакиао предупреди Търман: И ти ще разбереш кой съм
0

Шампионът на WBA в полусредна дивизия – Мани Пакиао (61-7-2), се закани на следващия си съперник – „Супер“ шампиона на WBA в полусредна категория – Кийт Търман (29-0).

Двамата ще се изправят един срещу друг на 20-ти юли в Лас Вегас, а победителят ще обедини титлите на WBA.

И двамата грабнаха по една победа през януари, когато 40-годишният Пакиао надви Ейдриън Броунър, а 30-годишният Търман се справи с Хосесито Лопес. Следващата им битка е далеч по-трудна, като мнозина смятат, че Мани отдавна не е имал толкова сериозен противник.

Това обаче по никакъв начин не притеснява боксовата легенда.

„Не съм се чувствал толкова мотивиран и развълнуван от двубоя ми с Оскар де ла Оя (бел. ред.2008 г.). Отново се изправям срещу най-добрите боксьори“, заяви Пак-Ман, чиято последна загуба дойде през 2017 г. от Джеф Хорн.

„Харесва ми да съм аутсайдер, защото това ме държи здраво стъпил на земята. В някои от последните си мачове бях прекалено спокоен и самоуверен, но този път няма такава опасност. Кийт е добър боксьор и знам, че ще се получи атрактивен двубой.

Всички знаят, че не си падам много по приказките. Аз говоря между въжетата. Чувствам се с 10 години по-млад и много добре знам какво мога и как да го постигна.

На 20 юли ще бъда готов за всичко и възнамерявам да покажа на Кийт Търман кой е Мани Пакиао и какво може той“, сподели филипинецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.