Начало ММА Колби Ковингтън: Ще унищожа Джон Джоунс

Колби Ковингтън: Ще унищожа Джон Джоунс

Колби Ковингтън: Ще унищожа Джон Джоунс
0

В света на смесените бойни изкуства има страшно много хора, които поради една или друга причина никак не харесват шампиона на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс.

Колко Ковингтън (14-1) също е един от тях, слушайки последните неща, които боецът от полусредната категория имаше да каже на „Боунс“.

Снимка: БТА

Преди няколко дни „Хаосът“ предложи примирие на Джоунс за предишни коментари, но сега томаховката отново бе изровена и Ковингтън за пореден път нападна вербално един от най-перфектни бойци, които някога са стъпвали в Октагона.

„Мога да унищожа Джони. Така както го правех в колежа. Всеки ден го тръшвах по глава по време на тренировки. Питайте всеки от „Айова Сентрал“, който тогава е бил заедно с нас в тренировъчната зала.

Много бих искал да докопам пикограмите му. На всеки трябва да му е пределно ясно, че ако не взимаше тези неща, той нямаше да е същият боец. Абсолютно ла*но“, завърши тирадата си 31-годишният Ковингтън.

На „Боунс“ му предстои втора защита на титлата му в лека тежка категория за 2019 г. След като през март победи Антъни Смит, след малко повече от месец Джоунс ще се бие срещу Тиаго Сантош на UFC 239.

Ковингтън все още няма уреден следващ сблъсък, но усилено се говори, че до края на годината той ще получи шанс за титлата в полусредна категория, която в момента е собственост на Камару Усман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.