Начало ММА Кормие: Райън Бейдър не може да се бие с мен

Кормие: Райън Бейдър не може да се бие с мен

Кормие: Райън Бейдър не може да се бие с мен
0

Шампионът на UFC в тежка категория – Даниел Кормие (22-1), се изказа доста ласкаво за шампиона на Белатор в лека тежка и тежката дивизия – Райън Бейдър (27-5).

„DC“ и „Дарт Бейдър“ бяха близко до мач преди години, когато и двамата се състезаваха в UFC, но в крайна сметка Кормие получи шанс да се бие с Антъни Джонсън на UFC 187 и дълго чаканата среща между двамата така и не се състоя.

 

„Райън се справя чудесно, познавам го още от колежанските ни години“, разказа 40-годишният Кормие.

Той винаги е работил здраво и успехът, който го спохожда е напълно заслужен. В Белатор той доминира над всички. Вижте мача му с Мохамед Лавал. Навремето „Мо“ учеше Бейдър на борба постоянно го доминираше, но в мача им Райън знаеше, че трябва да го пречупи по друг начин и в крайна сметка го нокаутира.

Но ако се изправи срещу мен, няма да ме победи. Харесвам го, но тук говорим за различни неща. Каквото и да говорите за мен, в кра на краищата аз си оставам гадно момченце. Аз съм от старата школа.Важното е да нараняваш съперника, дори когато не правиш всичко на 100%.

Дори когато сме в клинч, изтощавам противниците. Винаги има болка, но аз имам друга нагласа към нещата и повечето хора не могат да са като мен.Трябва да си истинско куче, за да се справиш с Даниел Кормие, а силно се съмнявам Бейдър да има тази сила и енергия в себе си“, сподели „DC“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.