Начало ММА Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър

Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър

Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър
0

Новото попълнение в „Белатор“ – Джош Барнет, ще спори за титлата на организацията в тежка категория. Това потвърди лично Скот Кокър.

Ето какво каза силният човек във веригата:

„Райън ще остане в тежка категория и ще защитава титлата в следващата си битка срещу Конго. Toва най-вероятно ще се случи през август или септември. Мачът ще бъде факт, а след това Джош Барнет ще получи шанс да се бие за титлата срещу победителя“, заяви шефът на „Белатор“.

В момента Чейк Конго (30-10-2) е претендент №1 при най-тежките. Бейдър (27-5) пък е голямата звезда на организацията. Боецът е шампион в категориите полутежка и тежка. Веч бъдещето си знае и американецът Барнет (35-8), който е вероятно да запише официален дебют срещу по-лек съперник – а не да бъде пратен директно за пояса.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.