Начало Киокушин ИЧИГЕКИ 2007 година: Петър Мартинов – Лучиян Гогонел (ВИДЕО)

ИЧИГЕКИ 2007 година: Петър Мартинов – Лучиян Гогонел (ВИДЕО)

ИЧИГЕКИ 2007 година: Петър Мартинов – Лучиян Гогонел (ВИДЕО)
0

Припомняме ви едни от най-добрите срещи от бойната верига ИЧИГЕКИ. През 2007 година тогавашният европейски шампион в супер тежка категория – Петър Мартинов, премери сили с титулувания румънски боец Лучиян Гогонел. По това време българинът е на 19, а 34-годишният му съперник отдавна е изградил името си в Европа.

Вижте пълен запис на вълнуващата битка:

През 2014 година Мартинов стана световен шампион по карате киокушин (над 90 килограма). Той е състезател, който ни е донесъл много радост и медали от международни надпревари.

В момента Сенсей Петър Мартинов е помощник-треньор на националния ни отбор (мъже).

Лучиан Гогонел е популярен у нас с изявите си в морската столица – Варна. През 2008 завоюва сребро на континенталното първенство, което се провеждаше в града. Пред него остана само Алехандро Наваро.

Припомнете си участието на испанеца на ИЧИГЕКИ 2007 година от тук.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.