Начало ММА Райън Бейдър отказва битка с Вадим Немков в Белатор

Райън Бейдър отказва битка с Вадим Немков в Белатор

Райън Бейдър отказва битка с Вадим Немков в Белатор
0

Противоречиви сигнали дават двама от най-добрите бойци в „Белатор“ – Райън Бейдър и Вадим Немков, за потенциална битка помежду им. През уикенда американецът ликува с титлата при най-тежките след светкавичен нокаут срещу легендата Фьодор Емеляненко от галата на „Белатор“ 214. По този начин той стана шампион в две дивизии, като преди това бе носител и на пояса в полутежката категория.

От щаба на Емеляненко обявиха, че е възможен реванш, който обаче ще почака, тъй като Бейдър има да защитава другия пояс. Най-силни са слуховете, че това ще е именно срещу  26-годишния Немков, който има 10 победи и 2 загуби в леката тежка категория.  Той самия обяви, че има такъв вариант. „Имам планиран мач с Бейдър, но според организацията трябва да имам още един мач преди неговата защита на титлата“, коментира пред РИА Новости руският боец.

Самият Бейдър, който записа 27-ата си победа на ММА ринга, отрича такова нещо.  „Не искам да слизам в долната категория, за да се бия с този руснак. Имам нужда от големи битки, а на този човек дори не си спомням името. Готов съм да защитавам колана в тежката категория, но не и срещу човек, който не познавам. Разбира се, че ще се бия, ако Белатор настоява за това“, дискутира темата Бейдър.

Снимка: БТА