Начало Бокс Пакиао: Пърнъл Уитакър беше много добър боксьор

Пакиао: Пърнъл Уитакър беше много добър боксьор

Пакиао: Пърнъл Уитакър беше много добър боксьор
0

Мани Пакиао заяви, че е разочарован от новината за смъртта на легендарния боксьор Пърнъл Уитакър.

„Съжалявам много за смъртта му. Гледал съм много негови мачове и му се възхищавах. Той бе много, много добър боксьор“ , заяви филипинската легенда пред „Fight Hub tv“.

На Пакиао му предстои сблъсък с Кийт Търман за титлата в полусредната категория. Ето какво заяви, той минути преди последната тренировка преди двубоя.

„Много съм развълнуван и мотивиран за сблъсъка с Търман. Мисля, че съм в по-добра форма от последната ми среща с Ейдриън Брунър. Започнах тренировки за сблъсъка доста по-рано. Тичам в планината. Доста по-активен съм „ , обясни той.

На въпрос как на тези години (40г.) един боксьор може да се запази свеж и във форма, Пакиао отговори:

„Запазвам формата си през годините и се чувствам свеж, защото тренирам баскетбол почти всеки ден. Правя нещата, от които се чувствам щастлив. Ключът да се запазя е да не тренирам бокс през цялото време, а да има разнообразие в тренировъчния процес“, заяви високият 166 см. боксьор.

Филипинецът показа страхотна бързина в последния ден от тренировките преди сблъсъка с Търман.

Мани Пакиао и Кийт Търман ще се изправят един срещу друг за титлата в полусредна категория на световната боксова асоциация – WBA. Срещата ще се проведе на 20-ти юли в зала „MGM Arena“ в Лас Вегас.