Начало Бокс Търман: Искам реванш с Пакиао (ВИДЕО)

Търман: Искам реванш с Пакиао (ВИДЕО)

Търман: Искам реванш с Пакиао (ВИДЕО)
0

Кийт Търман е нетърпелив да се върне на ринга за реванш с Мани Пакиао. Той не е съгласен с отсъдената победа в полза на филипинската легенда в бокса, в мача помежду им преди близо три седмици.

„Готов съм за реванша. Той просто тръгна с добър старт. Пакиао беше малко по-спокоен, отколкото очаквах, не рискува като млад боец. По-умен е, преживял е всичко“, каза Търман пред TMZ Sports.

„Имам голямо уважение към него. Все още смятам, че двубоят не беше нищо повече от равенство. Всъщност не мисля, че той спечели битката“ , добави още той.

Не се очаква Пакиао да се бие отново до първата половина на 2020 година. Търман, обаче няма проблем да направят реванша след това.

„Защо не? Мисля, че това ще бъде най-добрата битка за годината. Може би трябва да отида до Филипините и да го обсъдим. Очевидно Филипините ме обичат сега. Не беше битката на Флойд Мейуедър (с Пакиао), не беше битката на Ейдриън Брунър (с Пакиао), това беше истински шампионски боксов мач“ , завърши Търман.

Припомняме че на 21 юли в зала  „MGM Grand“ в Лас Вегас, Мани Пакиао нанесе първа загуба в професионалната кариера на Кийт Търман. Двубоят бе за световната титла в полусредна категория на WBA.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".