Начало Бокс Пакиао: Уайлдър ми напомня на Майк Тайсън

Пакиао: Уайлдър ми напомня на Майк Тайсън

Пакиао: Уайлдър ми напомня на Майк Тайсън
0

Признание от една от най-големите легенди на бокса получи световният шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър (42-0-1).

В навечерието на наближаващия реванш с Тайсън Фюри (29-0-1), американецът отново бе оприличен не на кой да е, а на самия Майк Тайсън. Но не по-маловажен е и боксьорът, който направи комплимент на „Бронзовият бомбардировач“.

Ласкавото изказване дойде от световният шампион в 8 различни категории – Мани Пакиао.

Снимка: bgnes

В ранните часове на неделя (българско време) Уайлдър и Фюри се изправят един срещу друг в едно от най-очакваните събития за цялата година. Според филипинската легенда шампионът ще запази титлата си, но този път това ще стане чрез победа над британския си съперник:

„Залагам на Уайлдър заради силата му и заради това, че винаги търси нокаута“, сподели 41-годишният шампион в полусредна категория.

„Винаги е вълнуващо да наблюдаваш мачовете му. Винаги има зрелище. Напомня ми на Майк Тайсън, защото също като него приспива съперниците си.

Embed from Getty Images

„В бокса винаги е предимство ако си добър боксьор“, заяви Пакиао по адрес на Тайсън Фюри.

„Но когато противникът ти притежава толкова сила, това неизменно променя стила ти. Фокусът ти се измества, защото постоянно трябва да мислиш за дясната му ръка“, допълни „Пак-Ман“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.