Начало Бокс Паркър и Чисора на закуска със Спайдърмен (видео)
0

Паркър и Чисора на закуска със Спайдърмен (видео)

Паркър и Чисора на закуска със Спайдърмен (видео)
0

Дерек Чисора (32-10) обяви война на Джоузеф Паркър (28-2) и го предупреди, че в събота вечер рингът в Манчестър ще му се стори тесен, когато двамата се изправят един срещу друг навръх 1 май. Дали британецът ще изпълни заканата си, предстои да разберем. Но по отношение подгряването на сблъсъка му с бившия световен шампион в тежка категория на WBO, сякаш по-скоро ще имаме приятелски мач.

Това поне личи от публикуваните снимки на двамата в социалните мрежи. Те закусваха заедно, на една маса в четвъртък сутринта, а в един момент към тях се присъедини и героят от комиксите и екранизациите – Спайдърмен. Оказа се, че и в това няма нищо случайно. Появата му е в следствие изказване на новозеландеца Паркър, че са се появили съмнения за ухапване от паяк по време на един етап от подготовката му.

„Напуснах Нова Зеландия с малка дупка на крака, сякаш някой бе загасил цигара в него. Нямах представа откъде се появи, но и не мислих много по темата, защото пристигайки тук, се чувствах в отлична форма. Нямах търпение да дойде денят на мача. В един момент обаче изведнъж енергията ми изчезна, не можех да направя повече от 6-8 рунда на спаринг. Имах и проблеми със съня. Тогава се появи и теорията с ухапването от паяка. Важното е, че сега всичко е наред и вече е време за битка”, коментира 29-годишният Паркър.