Начало Бокс Пейдж ВанЗант и Ел Брук се изправиха лице в лице (Видео)

Пейдж ВанЗант и Ел Брук се изправиха лице в лице (Видео)

Пейдж ВанЗант и Ел Брук се изправиха лице в лице (Видео)
0

До боксовия дебют на бившата състезателка на UFC Пейдж Ванзант остават два дни, а в четвъртък тя се срещна лице в лице със своя съперник.

ВанЗант ще се изправи срещу колежката си, известна от OnlyFans, Ел Брук, шампионка на Misfits Boxing при жените в средна категория, в спор за титлата в събота на MF & DAZN: X Series 15 в NRG Arena в Хюстън.

Двубоят ще бъде първата битка на ВанЗант след загубата от Рейчъл Остович през юли 2021 г. През 2022 г. тя беше резервирана за трети двубой в BKFC в два отделни случая, но се отказа и от двата.

През почти трите години след двубоя с Остович ВанЗант до голяма степен се фокусира върху страницата си в OnlyFans. Тя открито е говорила, че приходите ѝ от нея далеч надхвърлят всичко, което е направила, докато е била в UFC.

26-годишната Брук се справи с Ванзант в последната си битка. Първоначално звезда от филми за възрастни и създател на съдържание за OnlyFans, Брук реши да навлезе в света на бокса и за сега се справя добре. От дебюта си през юли 2022 г. тя е с баланс 4-1.