Начало Бокс Пейдж ВанЗант се завръща на бойната сцена в BKFC (ВИДЕО)

Пейдж ВанЗант се завръща на бойната сцена в BKFC (ВИДЕО)

Пейдж ВанЗант се завръща на бойната сцена в BKFC (ВИДЕО)
0

Пейдж ВанЗант започна четвъртата си година извън клетката и макар никога да не достигна някой от върховете в бойните спортове тя се превърна в едно от лицата на спорта, благодарение на провокативното си поведение в публичното пространство. И все пак тя има договор с BKFC, който все още не е изпълнен докрай. Това скоро ще се промени, защото ВанЗант призна в интервю за MMA Fighting, че се водят преговори с организацията.

Със сигурност ще се завърна в боевете с голи ръце, но не знам дали ще е след шест месеца или след една година. Все още не съм решила. Оставила съм голяма част от това в ръцете на моя мениджър и треньорите ми. В момента просто се наслаждавам на тренировките и не се притеснявам, че трябва на всяка цена да получа договор за мач. Но със сигурност ще е с голи ръце“, каза OnlyFans звездата.

Междувременно тя призна, че е имала възможност да преподпише с UFC, но е е отказала, макар това да е бил лесният избор за нея. След загубата си от Аманда Рибас през юли 2020 г. „12 Gauge“ премисля опциите си и решава, че трябва да даде старт на амбициите си за подкаст и социални мрежи. В резултат тя натрупа над 3,2 млн. последователи в Instagram, прехвърли 650 хил. в X, каналът ѝ в YouTube със съпруга ѝ надхвърли 42 хил. абонати, във Facebook последователите ѝ са 1,2 млн., в TikTok са 1,8 млн., а в OnlyFans е сред водещите създатели на съдържание.