Начало Бокс Петъчни прогнози: Хюи Фюри в битка за кариерата си

Петъчни прогнози: Хюи Фюри в битка за кариерата си

Петъчни прогнози: Хюи Фюри в битка за кариерата си
0

Отново е петък, този път „черен“, и е време за най-доходоносната рубрика на Boec.BG. В последните издания успеваемостта е около 50%, което е значително по-ниско от обичайното. Ще се опитаме бързо да коригираме този тревожен факт и да завършим ноември месец подобаващо. Ето и най-добрите възможности този уикенд.

Хюи Фюри – Павел Сур

Братовчедът на Тайсън загуби от Александър Поветкин наскоро. Поредното поражение отекна като звучен шамар по реномето и самочувствието му – „аз съм в топ 5 на тежка категория“, заяви Хюи по-рано през годината. Сега британските му промоутъри са му намерили лек съперник, който ще го връща на пътя на победите. Всичко освен край с нокаут ще се счита за огромна изненада и ще постави допълнително напрежение върху Хюи Фюри. Успех за него с нокаут, технически нокаут или дисквалификация за 1,70.

Снимка: БТА

Оскар Валдес – Андрес Гутиерес

Мексиканецът, който наскоро беше трениран от Саул Алварес-Канело, качва дивизията за мач в „супер перо“. До скоро Валдес беше шампион в „перо“. При по-тежките и срещу сериозен съперник очакванията са да няма бърза развръзка, а по-скоро предпазлива и тактическа игра. Прогнозата е над 8,5 рунда за 1,70.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.