Начало Бокс Петъчни прогнози: Фюри набързо ще забрави за София и Пулев

Петъчни прогнози: Фюри набързо ще забрави за София и Пулев

Петъчни прогнози: Фюри набързо ще забрави за София и Пулев
0

Празничното настроение никога не е било пречка за рубриката, а мачове за следене винаги ще има. Този път правим рязък завой към бокса. С красивия спорт ще се опитаме да поизмием срама от фиаското в Бразилия преди 2 седмици.

Преди половин година британският талант Хюи Фюри дойде в София за мач с нашата гордост – Кубрат Пулев. Несъмнено братовчедът на Тайсън е корав боец, а малшансът да му се отвори стара аркада наклони везните в полза на Кобрата. Ето че блудният син се завръща.

Хюи Фюри – Крис Норад

Канадецът не е мерило за качествата на който и да е от приличните боксьори в тежка категория. Букмейкърите заковаха обидния коефициент от 1,02 за победа на Хюи. И на малките деца е ясно, че той ще спечели. Време е съдбата отново да се усмихне на талантливият боец, а нокаут до 6-ия рунд е оценен на 1,85. Ставката е много прилична. В такива „мисмачове“ (19-я срещу 370-я в ранглистата) често виждаме по-слабият да бъде приспан дори още в рунд №1. Бризийл, гледаме към теб.

Този уикенд е постен откъм събития, затова само можем да щрихираме още две добри опции за права колонка – Майкъл Хънтър да победи Фабио Мадоналдо с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 1,50; Стивън Нелсън да победи Виктор Дароча с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 1,40.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.