Начало ММА Рафаел Асунцао срещу Кори Сандхаген на UFC 241

Рафаел Асунцао срещу Кори Сандхаген на UFC 241

Рафаел Асунцао срещу Кори Сандхаген на UFC 241
0

От UFC обявиха страхотен мач в категория „петел“ за бойното шоу UFC 241 – Рафаел Асунцао срещу Кори Сандхаген. Събитието ще се проведе на 17-ти август в Калифорния.

Талантливият Асунцао (27-6) загуби от Марлон Мораеш в последната си битка и е готов на всичко да се завърне на пътя на победата. Преди това имаше 4 поредни успеха и вече гледаше към мача за титлата. Доказа се и срещу друг корав съперник – Ти Джей Дилашоу.

Сандхаген (11-1) пък е непобеден в най-популярната организация. Преди месец надви Джон Линекер и сега се изправя срещу много подготвен съперник.

С интерес очакваме да бъде обявена и пълната бойна карта за галавечерта.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.