Начало Граплинг Треньор на елитни бойци от UFC със семинар в София

Треньор на елитни бойци от UFC със семинар в София

Треньор на елитни бойци от UFC със семинар в София
0

Световен шампион на две организации и един от известните треньори на елитни бойци от UFC пристига тази седмица у нас. Джуниър Асунцао ще проведе семинар пред родни състезатели по ММА и граплинг по покана на клуб „Pitbulls MMA”. Събитието ще се проведе в петък, 8-ми февруари от 19:00 часа в залата на стадион „Локомотив“. Входът за желаещите е 40 лева.

Това е втората визита на бразилеца у нас, като той бе отново тук и през 2014-та. Асунцао притежава черен колан по бразилско джу джицу. Той е шампион на две организации – по ММА в XFC и световен шампион по граплинг на NAGA, както и многократен шампион ан САЩ по BJJ. В последните години се занимава с треньорска дейност, като подготвя някой от топ бойците в световната ранглиста като Браян Стан, Дъглас Лима, брат му Рафаел Асунцао, който e считан за един от претендентите за титлата в категория петел на UFC. Рафаел Асунцао загуби мача си от UFC Fortaleza в Бразилия, като отстъпи пред Марлон Мораеш в първия рунд.

Семинарът на Джуниър Асунцао е само ден преди Източно-европейската купа по бразилско джу джицу – BJJ East European GI and NO-GI Open Championship, която ще се проведе в залата на „Pitbulls MMA” в събота. Кантарът започва в 11 часа.