Начало Бокс Питър Фюри посъветва Джошуа да се аклиматизира

Питър Фюри посъветва Джошуа да се аклиматизира

Питър Фюри посъветва Джошуа да се аклиматизира
0

Бащата на Хюи Фюри и чичо на Тайсън – Питър Фюри, даде съвет към бившият световен шампион в тежка категория – Антъни Джошуа (22-1).

След като вчера стана ясно, че дългоочакваното боксово събитие на 2019-та ще се проведе в Саудитска Арабия на 7-ми декември, боксовият специалист посъветва Антъни Джошуа да не пренебрегва различния климат и да отиде възможно най-рано в Саудиска Арабия, за да се аклиматизира.

„С Хюи и Тайсън сме се били няколко пъти в чужбина. Това никога не ни е притеснявало. Ако трябваше аз да избирам, щях да избера Великобритания. При положение, че мога да напълня стадион с 80 000-90 000 фенове, не бих ходил никъде.

Защо да го правя, като имам всичко нужно тук? Наречете ме както искате, но ако зависеше от мен, този мач щеше да се проведе тук“, сподели Фюри-старши, който направи Тайсън Фюри световен шампион през 2015 г.

Преди месец той бе в ъгъла на сина си Хюи Фюри, които също се би в арабската държава.

„Джошуа трябва да отиде доста по-рано там, за да свикне с климата. Не трябва да тренира на открито, защото нищо няма да остане от него. Разходките се правят вечер, когато е далеч по-хладно и няма чак такава жега“, завърши Питър Фюри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.