Начало Бокс Планината се мъчи с боксови тренировки (ВИДЕО)

Планината се мъчи с боксови тренировки (ВИДЕО)

Планината се мъчи с боксови тренировки (ВИДЕО)
0

Исландският здравеняк Хафтор Бьорнсон започна подготовка за боксовия си двубой срещу британския си колега и също шампион в сериите „Стронгмен“ Еди Хол, но тренировките не вървят никак гладко.

Гигантът, който стана световноизвестен с ролята си на Планината в сериала „Игра на тронове“, предизвика британеца между въжетата, след като подобри световния му рекорд за вдигане на „мъртва тяга“.

Сега Бьорнсон сподели с феновете си част от подготовката си за титаничния сблъсък, но от видеото става ясно, че никак не му е лесно. Самият той също е наясно, че със своите 206 кг има доста път пред себе си, преди да влезе в добра форма, но вече две седмици работи усърдно и върви напред стъпка по стъпка.

„Пред мен има дълъг път. Около седмица тренирам бокс. Трябва да се подобря много и нямам търпение да положа усилие! Това е шестата ми тренировка със Скули Армансон. Когато започнах това пътешествие преди 10 дни, тежах 206 кг, сега свалих до 196. Ще сваля още много килограми през идните седмици и месеци, работейки по своите издръжливост и техника“, написа Бьорнсон към видеото.

В друг клип от подготовката си, Планината демонстрира „умения“ в скачането на въже.

View this post on Instagram

Morgun æfing???

A post shared by Skúli Ármannsson (@skuliarmannsson) on