Начало Бокс Почина легендарният Роджър Мейуедър

Почина легендарният Роджър Мейуедър

Почина легендарният Роджър Мейуедър
0

Един от най-великите боксови треньори на всички времена – Роджър Мейуедър, ни напусна завинаги в сряда (17 март). Чичото на Флойд беше с влошено здравословно състояние в последните години, включително страдаше от диабет. Почина на 58.

Като професионален боксьор Роджър печели световната титла в две различни категории и е сред емблематичните състезатели от 80-те и 90-те години. В ъгъла на своя племенник е от 2000 до 2012 година и е с основна роля за знаменитата кариера на „Парите“. Мнозина го определят като най-великия боксов треньор в историята.

Флойд говори за влошеното състояние на чичо си още през 2015: „Роджър загуби изцяло спомените си за бокса… в петдесетте си е, но изглежда като осемдесетгодишен.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.