Начало Бокс Поветкин за нокаута срещу Уайт: Най-добрият удар в кариерата ми
0

Поветкин за нокаута срещу Уайт: Най-добрият удар в кариерата ми

Поветкин за нокаута срещу Уайт: Най-добрият удар в кариерата ми
0

Официалният претендент за титлата в тежка категория, версия Световен боксов съвет, Александър Поветкин не скри задоволството си от победата над Дилиън Уайт миналата седмица.

Руснакът, който следващата седмица ще навърши 41 години, нокаутира съперника си с ъпъркът в петия рунд и обяви този си удар за най-добър в кариерата. Поветкин уточни, че е работил на тренировки специално за това движение и отхвърли спекулациите, че случайно е успял да спечели.

“Това е, може би, най-добрият удар в кариерата ми. Не съм гледал още запис от мача. Работих по този удар по време на подготовката. Хората могат да си мислят каквото си искат, дали е бил случаен или не. Вече е пълно с експерти по бокс, които никога не разбирам какво казват”, коментира Поветкин.

Руснакът добави, че е съсредоточен върху реванша с Уайт и не мисли все още за атака на пояса, който е притежание на Тайсън Фюри.

“В момента имам реванш, не мисля за следващ съперник. Какво да кажа за Фюри? Тоя е силен, добър боксьор. Може би не е толкова техничен, колкото Антъни Джошуа, но не мога да кажа нищо лошо за него”.