Начало Бокс Хърн разкри кога може да се състои реванш между Поветкин и Уайт

Хърн разкри кога може да се състои реванш между Поветкин и Уайт

Хърн разкри кога може да се състои реванш между Поветкин и Уайт
0

Британският промоутър Еди Хърн, който е мениджър на Дилиън Уайт, разкри в интервю, че иска неговият боксьор да излезе в мач – реванш срещу Александър Поветкин в края на месец ноември, тази година.

„Дилиън трябва да се бие най-късно до края на ноември. Това би означавало, че ще има триседмична почивка, а после ще се върне в лагера. Той е добре физически. Знаем, че претърпя тежък нокаут и ще получи 28-дневно отстраняване, което всъщност няма да повлияе на реванша“ , разкри мениджърът, цитиран от dazn.com.

Припомняме, че Уайт беше нокаутиран от руснака на галата, провела се през уикенда в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Ако Поветкин и Уайт направят тази битка преди да се бият Уайлдър и Фюри, ще имат голямо предимство, защото тогава ще могат да подобрят позицията си в WBC. Това е нещо, за което трябва да говорим с Поветкин. Мисля, че Дилиън би бил готов да се бие в края на ноември.

Нека видим дали това ще направи Поветкин. Знаем, че той е обвързан с договор за реванш – но датата трябва да е подходяща и за него. Смятам, че ако всичко е наред тази битка може да се проведе през ноември, но ще видим как ще се развият нещата“, завърши Хърн.

Преди 3 дни самият Уайт разкри, че иска втори сблъсък с Поветкин. Британецът дори заяви, че е готов да се качи на ринга още през декември.