Начало Бокс Преместиха Спенс – Гарсия заради феновете
0

Преместиха Спенс – Гарсия заради феновете

Преместиха Спенс – Гарсия заради феновете
0

Битката за обединяване на титлите в полусредна категория между Ерол Спенс и Дани Гарсия беше преместена за нова дата.

За да може на събитието да присъстват фенове, гала-вечерта ще се проведе 2 седмици по-късно от предвиденото и двубоят ще се състои на 5 декември на “Ей Ти енд Ти Стейдиъм” в Арлингтън, Тексас – домът на Далас Каубойс от NFL. В бродажба ще бъдат пуснати и билети, като ще бъдат спазвани мерките за борба с разпространение на коронавируса по време на събитието.

“Да направя завръщането си в родния си град на този стадион е огромна мотивация и сбъдната мечта. Става още по-важно за мен, тъй като ще се изправя срещу голям шампион като Дани Гарсия. Знам, че много хора очакват да се проваля и да не дам най-доброто от себе си, но съм 100% фокусиран и тренировъчният лагер върви по план. Нямам търпение да дойде 5 декември и да направим шоу”, коментира Ерол Спенс.

“Очаквам с нетърпение завръщането си в ринга. Това ще бъде вторият ми мач през 2020 г., макар годината да е много луда. Радвам се, че нещата се нормализират и ще можем да се бием пред фенове. Мачът е огромен, това е шансът ми да се върна на върха и за пети път да стана световен шампион“, добави Гарсия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.