Начало Бокс Промоутърът на Кобрата покани Антъни Джошуа
0

Промоутърът на Кобрата покани Антъни Джошуа

Промоутърът на Кобрата покани Антъни Джошуа
0

Американският промоутър Боб Аръм, с когото договор има Кубрат Пулев, призова Антъни Джошуа да се присъедини към неговата компания. Аръм смята, че само така британецът може да пробие на американския пазар.

В момента световният шампион е във взаимоотношения с Еди Хърн и онлайн стрийминг платформата DAZN. Джошуа ще направи своя дебют в САЩ срещу Джарел Милър на 1 юни в Ню Йорк.

„Трябва да разберете какво се случва сега. Еди Хърн изолира Джошуа като го постави в такова положение, заради отношенията си с DAZN, която не излъчва платени събития, но е стрийминг платформа.

Единствената платформа, на която Джошуа може да се боксира в момента, е DAZN. Сумите, които DAZN плаща са изкуствени, защото е компания, която налива пари в бокса, без да е на печалба.

Това положение възпрепятства Джошуа от участието му в големи битки и шанса му наистина да се превърн в звезда. Той ще се бие в САЩ срещу Милър, но по DAZN. Никой в Щатите не използва тяхната услуга.

Джошуа е използван и трябва да се събуди и да се върне в реалността. Трябва да приключи договора си с Хърн и да се присъедини към нас. Джошуа наистина се намира в лоша позиция заради връзките си с Хърн и DAZN“, коментира Боб Аръм.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.