Начало Бокс Провокират Канело, че се страхува от Лемио
0

Провокират Канело, че се страхува от Лемио

Провокират Канело, че се страхува от Лемио
0

Промоутърът на бившия световен шампион в средна категория Дейвид Лемио – Камил Естефан, опита да провокира шампиона в четири теглови категории Канело Алварес. Мексиканската звезда спря преговорите с Лемио за двубой през септември и това отприщи гнева на Естефан.

„Имахме предварителни преговори и след това от Канело изчезна. Трябва да видим дали се интересува от мач срещу Лемио. Алварес е един от най-добрите боксьори в света и той решава с кого да боксира. Тук не става въпрос за пари, тях дори не сме ги обсъждали. Готови сме да проведем двубой при всякакви условия. Очакваме Канело да се свърже с нас, но мисля, че той се страхува да се бие с нокаутьор като Лемио„, започна Естефан.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Inside work 👊 @eottm_boxing

Публикация, споделена от David Lemieux (@davidlemieuxboxing) на

„Дейвид е на 31 години. В най-добрата си форма и с натрупан опит. Кариерата му не беше лесна, имаше проблеми с теглото и това ни коства много. Но когато Лемио удари някого, той отива на пода. И затова този мач е рискован за Канело. Може да претърпи нокаут, а не иска да поема такъв риск. Феновете ще искат да видят такъв двубой, но…“, добави импресариото.