Начало ММА Али Абделазис: Хабиб ще се бие до края на годината (ВИДЕО)

Али Абделазис: Хабиб ще се бие до края на годината (ВИДЕО)

Али Абделазис: Хабиб ще се бие до края на годината (ВИДЕО)
0

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов – Али Абделазис сподели, че шампионът в лека категория ще защитава титлата си до края на настоящата 2020 г.

Новината идва само няколко дни, след като Дейна Уайт поясни, че никой няма да притиска „Орела“ относно по-бързото му завръщане в Окатгона.

По-рано през месеца бащата на Хабиб – Абдулманап Нурмагомедов, почина заради усложнения от коронавирус. Моментално се появиха и слухове, че Хабиб може и да е изиграл последният си ММА двубой, но отново мениджърът му опроверга слуховете.

На 30-годишният дагестанец му предстои шампионски двубой с Джъстин Гейджи, като първоначалните информации бяха, че срещата ще се проведе на UFC 253. Датата на очаквания сблъсък най-вероятно ще бъде изместена за по-късен етап.

Снимка: БТА

Отново ви казвам, Хабиб няма да се откаже„, заяви пред TMZ Sports мениджърът му.

„Той има цели за преследване. Ще го видите до края на годината. В момента той и Дейна разговарят, а аз съм в контакт с хората, които организират срещите.

„Работим по датата и когато е готово, Дейна ще уведоми всички.

„Имаме невероятно събитие пред нас – двама от най-добрите в леката категория. Големият победител от всичко това са феновете и компанията“, сподели Абделазис.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.