Начало Бокс Пулев мотивира със своя детска снимка

Пулев мотивира със своя детска снимка

Пулев мотивира със своя детска снимка
0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев публикува своя детска снимка и добави мотивиращи думи. Кобрата си спомни с носталгия за отминалите времена и написа следния текст:

„Когато мечтите ни бяха невероятни и не осъзнавахме през какво трябва да минем!“

Претендентът за световната титла в тежка категория е изправен пред сериозно изпитание на 14 май. Не става въпрос за труден съперник на ринга – предстои изслушване пред Спортната атлетическа комисия на щата Калифорния.

Пулев се замеси в конфликт заради емоционалното решение да целуне репортерката със съмнителни качества – Джени Суши. За капак на всичко последният му съперник Богдан Дину реши да жали съдийството от „балканското дерби“ в култовата зала „Хангара“.

Румънецът не успя да преглътне загубата от Кубрат и ще се опита да си издейства служебен успех, като е малко вероятно да успее.

Най-хубавото е да следваш мечтите си от малък и да ги осъществиш. Успех!“, „Сигурна бях, че сте израснали в дом, пълен с книги!“, „Много хубаво послание и снимка!“, пишат потребители на социалната мрежа Фейсбук – под публикацията на българския боксьор.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.