Начало Бокс Пулев за целувката: Не биваше да прекрачвам тънката граница

Пулев за целувката: Не биваше да прекрачвам тънката граница

Пулев за целувката: Не биваше да прекрачвам тънката граница
0

Кубрат Пулев отново призна, че спонтанната целувка, която той лепна на Джени Суши е била грешка. Българинът участва в семинар в Университета на Лас Вегас.

Водещият на събитието бе Барет Морис, един от ръководителите в учебното заведение.

Ето какво заяви българинът след него:

“Университета на Лас Вегас и Барет Морис ми предоставиха възможност да се поуча. Чрез курса и отворената дискусия. Помогнаха ми да премина програмата стъпка по стъпка. Научих, че има тънка граница, която никога не бива да прекрачваш. Аз го сторих, направих грешка и се поучих от нея“, заяви Кубрат Пулев.

„Знаех, че това не е било правилно. На момента действах спонтанно, бях много щастлив и развълнуван. Но това не е извинение за действията ми. Съзнавам, че когато аз съм много щастлив и сторя нещо, то на другия може да не му е забавно“, сподели Кобрата.

Щабът на пулев не сподели кога той ще се завърне на ринга, но изрази надежда, че това ще се случи през есента.

„Каквото и да се случва – той винаги ще бъде закачен към това“, призна Морис.

„Напишете Пулев в Гугъл и вижте какво ще излезе. Затова е много важно за него да не повтаря грешката си“, сподели още водещият на семинара.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.