Начало Бокс Пулеви се бият пред пълни трибуни в Ел Ей

Пулеви се бият пред пълни трибуни в Ел Ей

Пулеви се бият пред пълни трибуни в Ел Ей
0

Бойното шоу с участието на най-добрите български боксьори – братята Кубрат и Тервел Пулеви, предизвиква огромен интерес. Около 90% от местата в зала „The Hangar“ (Лос Анджелис) вече са продадени, информира „Gong.bg“.

Ценните хартийки са с цени от 60 и 75 долара. По-скъпите места, които са и в най-голяма близост до случващото се на ринга, отдавна вече са разпродадени. Останали са най-лошите места, но се очаква и те да бъдат заети от фенове на бокса.

Много българи, които живеят в САЩ, се готвят трескаво за галата.

Кубрат Пулев познава добре чувството да играе пред свои. До момента сънародниците ни доминираха по трибуните на неговите срещи в Германия и напълниха „Арена Армеец“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.